Wijnklimaatkast aanbiedingen

De wijnklimaatkast aanbiedingen uit onze koopjeshoek bestaan uit o.a. ex-demoproducten, producten met een geopende verpakking, geruilde/gerepareerde producten en uitlopende producten. Ook diverse producten die wij zelf als sample hebben gekocht bij onze leverancier voordat wij deze in ons portfolio opnemen kunt u hier vinden.

Bij deze aanbiedingen wordt op de productpagina de staat van zowel het product als van de verpakking beschreven. De consument kan van deze producten verwachten dat deze wellicht minder lang mee gaan dan wanneer er gekozen wordt voor een nieuw product of dat er schoonheidsfoutjes in aan te treffen zijn. Echter zijn hier de prijzen dan ook op aangepast en worden alle producten uit onze outlet geleverd met 6 of 12 maanden garantie, onverminderd met de wettelijke regelingen betreffende garantie en conformiteit. Deze termijn wordt per product vermeld op de productpagina.

Korting tot wel 70%

Naast de kasten die we hieronder plaatsen hebben we nog een aantal andere modellen met kleine beschadigingen die we voor absurd lage prijzen verkopen. Momenteel zijn die dit een Wine Klima D12, Wine Klima D21, Wine Klima D21 Touch, Wine Klima D29, Wine Klima D32, Wine Klima excellence D40-1D.

Voor deze kasten kunt u even bellen of via deze pagina op de website appen voor de laatste (en laagste) prijs.

De volgende wijnklimaatkasten zijn beschikbaar in de aanbieding

[lee_products type="recent_product" style="list-special" columns_number="4" cat="443" is_ajax="yes"]