Alle BBQ producten

Ontdek hier alle BBQs en opties die wij leveren. Allemaal producten om jouw ervaring met buiten koken compleet te maken. Ben je een barbecue liefhebber? Of hou je van showcooking buiten? De hele collectie biedt een hele nieuwe ervaring met buiten koken, die veelzijdiger is dan bbq of grillen.

Braaipaal Grillplaat BBQ

Ontdek hier alle BBQs en opties die wij leveren. Allemaal producten om jouw ervaring met buiten koken compleet te maken. Ben je een barbecue liefhebber? Of hou je van showcooking buiten? De Braaipaal BBQ en de accessoires is de eyecatcher op terrassen en in tuinen. De hele collectie biedt een hele nieuwe ervaring met buiten koken, die veelzijdiger is dan bbq of grillen.

Braaipaal kooktoestellen

OFYR Kooktoestellen zijn houtgestookte units, die de kunst van het buiten koken op een hete plaat combineren met een breed assortiment accessoires om te grillen, pizza te bakken en nog veel meer.

Een Braaipaal kooktoestel is een heel veelzijdig buiten kooktoestel. Met een kookplaat diameter van 85cm (voor 6-12 personen) of 100cm (voor 10-16 personen) is er een keuze voor iedereen.  Op beide platen kunt u tegelijkertijd vlees, vis en groente bereiden. Met behulp van onze accessoires kunt u vele andere kooktechnieken toepassen in de buitenkeuken, zoals grillen, pizza bereiden in een echte pizza oven, roosteren aan het spit of brood bakken.