Betaalmethoden

Wine Klima betaalmethoden

Afrekenen van uw Wine Klima wijnklimaatkast kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld betalen via iDEAL, creditcard of achteraf betalen. Voor de duidelijkheid zetten we alles hierover voor je op een rijtje. Bij het afrekenen in de kassa zie je welke opties voor jou gelden.

Cadeaubonnen en/of kortingscodes verzilveren.
Fijn je krijgt een cadeaubon of ontvangt een kortingscode. Altijd leuk, maar hoe werkt het eigenlijk? Heeft u een kortingscode of cadeaukaart ontvangen? Deze kunt u gebruiken bij uw bestelling. Voer tijdens het afrekenen de code in. Het totaalbedrag zal automatisch aangepast worden.

Ideal – Ideal QR
Betalen van uw Wine Klima is veilig en gemakkelijk. U betaalt via iDEAL snel, gemakkelijk en veilig online via uw bank. Ook de mogelijkheid van Ideal QR code is mogelijk

Creditcards
U kunt ook kiezen om te betalen met uw creditcard (Mastercard en Visa). De betaling gebeurt altijd via een SSL-beveiligde server die uw gegevens versleuteld verstuurt. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een Creditcard bij Smaak van de Wereld veilig.
1. Plaats je bestelling en kies voor betalen met Creditcard
2. Vul je Creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC code in. Deze code wordt gebruikt ter verificatie en staat meestal op de achterzijde van de Credit Card.
3. De gegevens worden naar de Creditcard maatschappij verstuurd.
4. In veel gevallen moet je de betaling verifiëren met 3D Secure (Mastercard) of Verified by Visa. Dit zijn beveiligingsmaatregelen voor het betalen via Internet. Met 3D Secure en verified by Visa doe je je internetaankopen met een extra wachtwoord.
5. Wanneer de transactie is geautoriseerd ontvang je hierover bericht en wordt je bestelling (mits voorradig) verzonden.
6. In veel gevallen wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven (raadpleeg voor meer informatie je Creditcard maatschappij).

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Smaak van de Wereld het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor [webshop url] het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Bancontact
Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Betalingen met Bancontact gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).