Wijnklimaatkast bezorging en afhalen

Onze standaard

De Wine Klima S6, D12 en D21 worden binnen Nederland en België met PostNL verzonden. Indien voor 21:00 uur besteld wordt uw wijnklimaatkast normaal de volgende bezorgdag op het door uw aangegeven adres door een pakketdienst bezorgd. U ontvangt bij verzending een track&trace code.

De Wine Klima D32, D53, S58 en D117 als ook de Wine Klima Excellence modellen bezorgen wij op afspraak vanwege het gewicht en formaat van de wijnklimaatkast. De leverdag in wordt in overleg gepland. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij binnen 1 a 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken voor levering.

Extra service

Indien gewenst leveren wij uw bestelling op een specifieke dag en/of binnen een bepaalde tijd. Hieraan zijn mogelijk extra kosten verbonden. Stuur een e-mail naar info@smaakvandewereld.nl. Na uw akkoord maken wij de levering volgens afspraak in orde.

Uw wijnklimaatkast afhalen

Indien een product op voorraad is kunt u deze na afspraak afhalen bij één van onze magazijnen. De wijnkast wordt netjes klaargezet op het door u gekozen adres.

De modellen wijnklimaatkasten S6, D12 en D21 zijn na afspraak af te halen in;

  • Leusden, Bedrijfsweg 7
  • Rotterdam, Molenwaterweg 13
  • Oudenbosch, Blauwe Hoefweg 7-9

De modellen wijnklimaatkasten D32, D53, S58 en D117 en de Wine Klima Excellence modellen zijn na afspraak af te halen in;

  • Rotterdam, Molenwaterweg 13
  • Oudenbosch, Blauwe Hoefweg 7-9