Wijnklimaatkasten bezorging en afhalen

Bezorging

Wanneer een wijnklimaatkast op voorraad is (dit wordt weergegeven in de webshop) en de bestelling voor 16:00 bij ons binnen is, kunnen we de wijnklimaatkast de volgende werkdag leveren in NL en B.

Standaard bezorging zal gedaan worden door de logistieke organisatie Teamtrans. U ontvangt direct vanuit de vervoerde een mail met daarin de track&trace voor uw levering.

Plaatsing

Plaatsing is niet standaard voorzien. Belangrijkste reden is dat dit eenvoudig zelf te doen is. U ontvangt voor levering duidelijke uitpakinstructie en op ons Youtube kanaal kunt u eventueel zien hoe simpel het is.

Heeft u speciale verzoeken? Wij bellen altijd om een leverafspraak in te plannen om de situatie door te nemen. Geeft speciale omstandigheden aan ons door en we zoeken een passende oplossing!

 

Afhalen

Ons kantoor, de showroom en magazijn bevindt zich allemaal op één locatie te Heinenoord. Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 zijn we vaak in de showroom te vinden.

Alleen op afspraak
Wilt u uw gekochte kast ophalen? Geen probleem! Het is echter wel nodig een afspraak te maken om ons te bezoeken. Dan weten we zeker dat we de nodige tijd reserveren en weten we zeker dat uw wijnklimaatkast klaar staat.

Voor het maken van een afspraak belt u eenvoudig met ons op +31-10304601 of mailt u ons op info@smaakvandewereld.nl

Klanten vertellen

9

Top service

In de winkel zeer goed geholpen
- Halsteren
9

Prima!

Fijn contact met goede afspraken die worden nagekomen. Betrouwbaar!
- Son
502 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10