Wijnklimaatkast bezorging en afhalen

Onze standaard

De Wine Klima D12, Wine Klima D21 en Wine Klima D21 Touch worden binnen Nederland en België met PostNL verzonden. Indien voor 21:00 uur besteld wordt uw wijnklimaatkast normaal de volgende bezorgdag op het door uw aangegeven adres door een pakketdienst bezorgd. U ontvangt bij verzending een track&trace code.

De Wine Klima D32, D53, S58 en D117 als ook de Wine Klima Excellence modellen D40, D46-1D, D46-2D en D77 bezorgen wij op afspraak vanwege het gewicht en formaat van de wijnklimaatkast. De leverdag in wordt in overleg gepland. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor levering.

Extra service

Indien gewenst leveren wij uw bestelling op een specifieke dag en/of binnen een bepaalde tijd. Hieraan zijn mogelijk extra kosten verbonden. Stuur een e-mail naar info@smaakvandewereld.nl. Na uw akkoord maken wij de levering volgens afspraak in orde.

Uw wijnklimaatkast afhalen

Indien een product op voorraad is kunt u deze na afspraak afhalen bij één van onze magazijnen. De wijnkast wordt netjes klaargezet op het door u gekozen adres.

De modellen wijnklimaatkasten S6, D12 en D21 zijn na afspraak af te halen in;

  • Leusden, Bedrijfsweg 7
  • Heinenoord, Boonsweg 57

De modellen wijnklimaatkasten D32, D53, S58 en D117 en de Wine Klima Excellence modellen zijn na afspraak af te halen in;

  • Heinenoord, Boonsweg 57