Merknaam “Wine Klima” eigen private label

Ons eigen private label merk…

De merknaam van onze kasten is: “Wine Klima“. Dit is ons eigen merk (ook wel ons private-label genoemd).

De wijnklimaatkasten worden in eigen beheer direct ingekocht en geimporteerd vanaf de fabrikant. Wij leveren ook zelf de garantie, service en bezoeken regelmatig de fabriek om nieuwe modellen en laatste wijzigingen aan de producten te bespreken.

Wij streven er niet naar de grootste leverancier van wijnklimaatkasten te worden. Wél hechten wij waarde aan een persoonlijk contact en goede service zodat U van uw wijnklimaatkast kunt genieten voor een eerlijke prijs.

Wij realiseren dit, doordat wij onze producenten zeer kritisch selecteren op kwaliteit. Onze fabrikanten produceren de bekende merken. Wij laten hen exact dezelfde producten onder ons eigen merk Wine Klima produceren, waarbij het kwaliteitsniveau exact hetzelfde is, maar de kosten van een duur merk niet door ons gedragen worden. Hierdoor realiseren wij voor u de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Onze producten zijn technisch en qua specificaties hetzelfde als bijvoorbeeld de Caso WineDuett wijnklimaatkasten (de WineDuett 21), en de Domo Wijnkoelkasten (de DOMO DO911WK en DO909WK)