Over Smaak van de Wereld

Over Smaak van de Wereld

Wie zijn wij

Wij zijn Edward van de Keur en Gertjan van den Berg. Samen ‘runnen’ wij Smaak van de Wereld.
Ons bedrijf levert sinds 2014 wijnklimaatkasten aan particulieren en bedrijven (winkels, horeca en andere bedrijven). Begonnen vanuit een passie voor lekker eten en drinken in goed gezelschap waarbij een goed geconditioneerde wijn daarbij natuurlijk niet mag ontbreken.
Wij leveren alleen wijnklimaatkasten van leveranciers die wij persoonlijk kennen en waarvan we de fabriek weten te vinden! Transport en import is bij ons 100% in eigen handen en ook de opslag en transport in Nederland is professioneel geregeld.
Alleen op die manier kunnen wij de kwaliteit en service garanderen waarvoor wij staan en kunnen wij u als klant een eerlijke prijs garanderen

Hoe werken wij

Productie en kwaliteit:

Wij leveren de wijnklimaatkasten onder ons eigen merk: Wine Klima. Minimaal één keer per jaar bezoeken wij zelf de fabrieken, selecteren nieuwe modellen en bespreken alle wijzigingen die we willen aanbrengen. Op die manier hebben we ook een directe terugkoppeling vanuit onze klanten naar de productie. De wijnklimaatkasten worden vervolgens op order van ons gefabriceerd en door ons geïmporteerd naar Nederland.

Uiteraard hebben de fabrieken waar wij de wijnklimaatkasten kopen een brede klantenkring en wordt de kwaliteit grondig gecontroleerd. Niet alleen door de fabriek maar ook door ons! Vergelijkt u onze modellen en de specificaties van onze wijnklimaatkasten gerust leveranciers zoals DOMO, CASO, Schreuder & Waterman en wij vertrouwen erop dat u de juiste keuze maakt.

Klantenservice en contact

Wij werken met name via e-commerce en verkopen onze wijnklimaatkasten via onze eigen website, bol.com en fonQ. Ook bij Grandcruwijnen in Dordrecht kunt u onze wijnklimaatkasten kopen.

Ons telefoonnummer is van ons, wij nemen zelf de telefoon op, regelen zelf de levering (i.s.m. onze partners) en mocht u iets willen vragen of een defecte wijnklimaatkast hebben (tja.het komt ook bij ons voor…)  dan regelen we zelf de oplossing. Wij staan graag in direct contact met onze klanten!

Warehousing & Logistiek

Wij werken samen met de firma ‘De Koomen logistiek‘ in Heinenoord voor warehousing van onze voorraad en verzending van de grotere modellen wijnklimaatkasten die niet met de reguliere pakketdienst kunnen worden geleverd

Voor de kleinere modellen wijnklimaatkasten en andere producten die wij voeren werken wij samen met de firma Dailypack uit Leusden voor de verzending van pakketpost (besteld voor 21:00, volgende dag geleverd)

Drie vrachtwagens op een rij van de Koomen logistiek
Vrachtwagen naast bedrijfspand voor laden producten