Vuurschaal barbecues 

Vuurschaal barbecues

Al onze modellen.

Eerste keer

Tips voor goed gebruik

Koken met een Grillring

Wat is het en wat kun je ermee?

Outdoor cooking

Koken met een vuurschaal barbecue en grillring is hét nieuwe buiten koken. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die je gebruikt als een soort tepanyaki of plancha. Vanuit het midden straalt de warmte in een vloeiend verloop uit naar de buitenzijde, waardoor de plaat meerdere kooktemperaturen heeft. De barbecue ziet er prachtig en stoer uit en is een bijzondere en sfeervolle manier om te koken in het bijzijn van je gasten. Of je nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, met de Braaipaal ontdek je een compleet nieuwe wereld vol mogelijkheden voor buiten koken. 

Gezellig buiten koken

Het verlangen naar lekker eten en samenkomen in een (kleine) groep is van alle tijden. Mensen zijn nu eenmaal sociale dieren die gezelligheid hoog in het vaandel hebben. Steeds vaker waarderen mensen de tijd met vrienden en familie en de momenten in de buitenlucht waarbij gezellig een hapje en drankje genuttigd wordt. De vuurschaal BBQ met grillring speelt daar op in. Samen gezellig een maaltijd bereiden, een vuurtje stoken en de gezellige warmte van de vuurschaal garandeert een gezellige avond. Ook het designaspect van de vuurschaal barbecue is belangrijk. Het is een stoer object dat past in elke tuin of terras.

Wat is een Braaipaal?

Al uw vragen

“Geweldig kookplezier voor buiten! Makkelijk te gebruiken en een juweel in je tuin. Aanrader eerste klas en voor ons de “Best Buy Ever.”