Braaipaal grillrooster 100

179,00

Uitverkocht

Dit grillrooster is gemaakt van 10mm dik staal voor grillplaten met een binnendiameter van Ø50cm.

Het Grill rooster 100 is geschikt voor onze Braaipaal 100 maar ook voor o.a. Ofyr 100 en verder ook iedere grillring met een binnendiameter van 50cm. Het rooster plaatst u boven de opening. Hierdoor blijft een tussenruimte over van ongeveer 11cm, zodat u nog makkelijk hout kunt bijvullen. U kun hier eenvoudig al uw vlees of vis op bereiden maar bv ook een pan op neerzetten.

Dit is een tweedelig BBQ rooster. De grillplaat van zijn standaard worden genomen om nauw contact met de vlammen te krijgen.

Uitverkocht

Helaas even niet leverbaar
  • Nederlands fabrikaat
  • Voor ring binnendiameter 40cm
  • 12mm dik staal

Specificaties

Meer specificaties
SKU

DOOFDEKSEL-100

Oppervlakte

0,238m2

Doofdeksel

3mm dik Corten A staal
Buitendiameter Ø55cm
Geschikt voor grillplaat met binnendiameter Ø50cm

Hoogte

4.5cm

Gewicht

5.7KG

Leveromvang

1x doordeksel

Afmetingen

Wine Klima D77T Wijnklimaatkast met 2 zones

Levering

Dit product is gemaakt van Cortenstaal. Dit staal krijgt zijn diepbruine, geroeste kleur na een aantal maanden. Houdt u er rekening mee dat deze roesting nog niet compleet is wanneer u uw bestelling ontvangt en dat de sokkel en vuurschaal nog verder zullen verkleuren. Eventueel kunt u een roestversneller gebruiken om dit proces te versnellen.

Beschrijving

Grillrooster voor op de Braaipaal 100

Dit grillrooster is gemaakt van staal voor grillplaten met een binnendiameter van Ø50cm. Daarmee bijvoorbeeld ook geschikt voor Ofyr grillplaat van 100cm

Wordt boven de opening geplaatst en er blijft een tussenruimte over van ongeveer 11cm, zodat u nog makkelijk hout kunt bijvullen.

Accessoires

Bij dit model zijn verschillende accessoires mogelijk om uw braaipaal te gebruiken of te onderhouden.

Klanten vertellen

10

zeer tevreden

mooi product met eerlijke prijs snelle levering en telefonisch contact was aangenaam en alle afspraken correct afgehandeld 100% tevreden zeer klantvriendelijk
- Kerkrade
502 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10