Wat en wie is Smaak van de Wereld

Wie zijn wij

Wij zijn Edward van de Keur en Gertjan van den Berg. Samen ‘runnen’ wij Smaak van de Wereld.
Ons bedrijf levert sinds 2014 wijnklimaatkasten aan particulieren en bedrijven (winkels, horeca en andere bedrijven). Begonnen vanuit een passie voor lekker eten en drinken in goed gezelschap waarbij een goed geconditioneerde wijn daarbij natuurlijk niet mag ontbreken.
Wij leveren alleen wijnklimaatkasten van leveranciers die wij persoonlijk kennen en waarvan we de fabriek weten te vinden! Transport en import is bij ons 100% in eigen handen en ook de opslag en transport in Nederland is professioneel geregeld.
Alleen op die manier kunnen wij de kwaliteit en service garanderen waarvoor wij staan en kunnen wij u als klant een eerlijke prijs garanderen

Met wie werken wij samen?

Leveranciers:

Onze leveranciers leveren ons de wijnklimaatkasten onder ons eigen merk: Wine Klima. Wellicht interessant om te weten is dat de fabrieken waar wij onze wijnklimaatkasten door laten leveren ook leveren aan partijen zoals DOMO, CASO, Schreuder en Watermann en Electrolux.

Warehousing & Logistiek

Wij werken samen met de firma ‘4 Logistics Nederland‘ in Oudenbosch voor warehousing van onze voorraad en verzending van de grotere modellen wijnklimaatkasten die niet met de reguliere pakketdienst kunnen worden geleverd

Voor de kleinere modellen wijnklimaatkasten en andere producten die wij voeren werken wij samen met de firma Dailypack uit Leusden voor de verzending van pakketpost (besteld voor 21:00, volgende dag geleverd)