Wine Klima S77 Zwart

899,00

Een compacte, design vormgegeven en luxe wijnklimaatkast met één zone voor 85 flessen. De Wine Klima S77 heeft geen ventilatierooster. en daardoor een moderne en strakke uitstraling. De wijnklimaatkast heeft  één zone welke tussen 5-20ºC ingesteld kan worden. Met standaard open-deur alarm en automatisch dimmende verlichting. Voor de (semi-)professionele liefhebber van wijn!

Op voorraad - snelle levering
  • 85 flessen
  • Open-deur alarm
  • Standaard zwart-glazen deur
  • Winterfunctie

Specificaties

Algemeen
Aantal flessen

Plaatsing

,

Aantal lagen

Afwerking

Materiaal planken

Planken uitschuifbaar

Energie en geluid
Energielabel

Energielabel 2020

Kwh (per jaar)

Energiekosten

Geluidsniveau

Deur en Glas
Draairichting deur

Open deur alarm

Wisselbaar

Temperatuur
Temperatuurzones

Temperatuurbereik zones

Bediening

Koeltechniek

Winterfunctie

Verlichting
Schakeling

Type verlichting

Afmetingen en Gewicht
Breedte

Diepte

Hoogte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wine Klima S77 Zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beschrijving

Strak en mooi!

Een compacte, design vormgegeven en luxe wijnklimaatkast met één zone voor 85 flessen. De Wine Klima S77 heeft geen ventilatierooster. Dit geeft de wijnklimaatkast een moderne en strakke uitstraling. De wijnklimaatkast heeft één zone welke tussen 5-20ºC ingesteld kan worden. Met standaard open-deur alarm en automatisch dimmende verlichting. Voor de (semi-)professionele liefhebber van wijn!

85 flessen

Deze vrijstaande wijnklimaatkast heeft ruimte voor 85 flessen van het type bordeaux. De flessen leg je neer op de houten plateaus welke uitschuifbaar en uitneembaar zijn. Dat is handig wanneer je veel je dikkere flessen (zoals champagne) wilt neerleggen. Zeker op de bodem van deze kast kunnen standaard ook alle wat dikkere flessen liggen.

Deur met UV filter en low-E glas

De Wine Klima S77 heeft standaard een geïsoleerde deur van zwart-glas. Het glas is van type low-E waardoor deze nog beter isoleert. Uiteraard bevat het glas ook een UV-filter, zodat de wijn door daglicht niet in kwaliteit achteruit gaat. De deur scharniert standaard naar rechts. Dit is eenvoudig zelf aan te passen naar links.

Open-deur alarm

Deze kast beschikt standaard over een open-deur alarm. Door middel van een knipperende verlichting en een pieptoon zal dit systeem aangeven wanneer de deur te lang openstaat. Uit veiligheid zal de koeling dan ook uitschakelen zodat u niet onnodig koelt en er geen ijsvorming in de kast zal optreden.

Luchtvochtigheid en Koolstoffilters

Door gebruik van de ventilatoren en plaats van de verdamper wordt de relatieve luchtvochtigheid gestabiliseerd en een teveel aan vocht wordt afgevoerd. Hiermee kan het uitdrogen van kurken voorkomen worden. Tevens is dit model voorzien van een koolstoffilter waarmee geuren en schimmels actief uit de wijnkoelkast geweerd worden.

Witte verlichting

Wanneer u de opent deur zal de verlichting mooi aangaan en dimmend weer uitgaan wanneer u de deur sluit. De binnenverlichting kan via het paneel in de kast ook continu ingeschakeld worden en bestaat uit witte LED verlichting. Hierdoor ontstaat een mooi effect in bijvoorbeeld uw woonkamer.

Compressorkoeling

Het koelsysteem bestaat uit een hoogwaardige en energiezuinige compressor. Deze bevat een milieuvriendelijk koudemiddel. Samen met de ventilatoren zorgt deze voor een perfecte temperatuur- en vochtbeheersing. Daarnaast beschikt deze kast over moderne anti-trilling technieken zodat uw wijn trillingvrij en geurvrij bewaard wordt. De temperatuur van de Wine Klima S77 kunt u instellen tussen de 5-20ºC graden Celsius. In deze kast kunt u dus al uw wijn rustig bewaren!

Winterfunctie

Deze wijnklimaatkast beschikt over een verwarmingsunit, waardoor uw wijn ook bij lagere omgevingstemperaturen op de juiste temperatuur bewaard blijven. U kunt deze kast dus met een gerust hart in uw koudere bijkeuken of garage zetten.

Afmetingen

De afmetingen van deze kast zijn 60 (diep), 50 (breed) en 128 (hoog). Dit is inclusief de deur. De deur kan maximaal 115 graden open maar de planken kunnen al uitgetrokken worden wanneer de deur 90graden geopend is. Zie de afmetingen bij de foto's

Veelgestelde vragen

Is deze kast er ook in een uitvoering met twee zones?

Zeker. Dit is ons model Wine Klima D77T. In die kast kunt u beide zones afzonderlijk instellen tussen 5-20 ºC.

Kan deze wijnklimaatkast ingebouwd worden?

Dit is een vrijstaande kast die ook semi-inbouw mag worden neergezet. Dit betekent dat u de kast in bijvoorbeeld in een nis kan neerzetten waarbij u er rekening mee moet houden dat er zo’n 5cm ruimte rondom de kast vrij is. Zonder deze ventilatieruimte zal de wijnklimaatkast niet goed functioneren. Bent u op zoek naar een model om strak in te bouwen? Kijk dan bij onze inbouw modellen.

Laadindeling

Wine Klima D77T Wijnklimaatkast met 2 zones

Installatietekening

Klanten vertellen

10

zeer tevreden

mooi product met eerlijke prijs snelle levering en telefonisch contact was aangenaam en alle afspraken correct afgehandeld 100% tevreden zeer klantvriendelijk
- Kerkrade
502 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10