Wijnklimaatkasten

[berybanner height="280px" move_x="5%" valign="middle" text_color="dark" effect_text="fadeInLeft" img_src="14608" is_ajax="yes"]</p> <h3>Wijnklimaatkasten</h3> <h4>Wine Klima wijnklimaatkast<br /> uw wijn voelt zich thuis</h4> <p>[/berybanner]
Wine Klima wijnklimaatkasten worden geleverd door Smaak van de Wereld. Deze Nederlandse onderneming gespecialiseerd in het leven van wijnkoelkasten, wijnklimaatkasten en wijnbewaarkasten. Het merk onderscheidt zich door een gunstige prijzen en directe, snelle levering en service.  Naast de consumentenmarkt worden de wijnkoelingen ook geleverd aan restaurants, hotels, cafés en wijnspeciaalzaken.
Wijnklimaatkasten keuze hulp

Algemene Informatie over onze wijnklimaatkasten.

Inbouw wijnklimaatkasten voor uw keuen of meubel

Vrijstaande wijnklimaatkasten - voor elk interieur

Compacte wijnkoelers tot 32 flessen

Ons middensegment van 32 tot 70 flessen

Beste koeling en hoogste capaciteit. Tot 116 flessen

(*) bestellingen voor modellen S6-D12-D21 geplaatst voor 21:00 worden normaliter gratis de volgende leverdag bezorgd. Wij bezorgen met PostNL en leveren op di-wo-do-vr-za. Uitzondering hierop zijn de waddeneilanden. Hiervoor zijn extra kosten die tijdens het afrekenen worden toegevoegd. De overige modellen kunnen niet met regulier pakketpost verzonden worden. Wij nemen daarom contact met u op (doorgaans binnen 24 uur) om een leverdag/tijd in te plannen.