Wijnklimaatkast Inbouw

Een wijnklimaatkast kan eenvoudig in uw keuken of meubel geïntegreerd worden, zonder dat deze extra plek inneemt. Kies hieronder direct een wijnklimaatkast die geschikt is voor inbouw of kijk eerst bij deze belangrijke informatie over inbouw wijnklimaatkasten.

Keuzehulp

Helpen bij uw keuze

Blogs

Wijn & bewaarkasten

Wijnklimaatkast inbouw van Smaak van de Wereld

Een wijnklimaatkast inbouwen maakt uw keuken of meubel compleet. Smaak van de Wereld voert 3 types wijnklimaatkasten voor inbouw:

 • Onderbouw wijnklimaatkasten voor onder uw aanrecht. Deze hebben een standaard verstelbare hoogte en kunnen eenvoudig in plaats van een standaard 30cm of 60cm brede kast geplaatst worden.
 • Inbouw wijnklimaatkasten van 56 cm breed. Deze kunnen in een standaard keukenkast van 60cm breed geschoven worden. Doordat de eur hier wel 59,5cm breed is sluit deze mooi naadloos aan met uw andere deurtjes. Wij leveren dit type inbouw wijnklimaatkasten voor de standaard 45cm hoge en 178cm hoge kasten.
 • Tussenbouw wijnklimaatkast. Deze hebben dezelfde breedte als een standaard keukenkast maar en kunnen mooi tussen uw standaard keukenkasten of in een kast op maat gebouwd worden.
 • Uiteraard zijn al deze inbouw wijnbewaarkasten voorzien van de nieuwste technologie en worden uw wijnen op de ingestelde temperatuur trillingsvrij bewaard.

  Waarom kiezen voor een wijnklimaatkast inbouw?
  Een inbouw wijnklimaatkast heeft een groot voordeel ten opzichte van een vrijstaande wijnklimaatkast: ruimtebesparing. Een wijnklimaatkast inbouw kan eenvoudig in uw keuken geïntegreerd worden, zonder dat deze extra plek inneemt.

  Een inbouw wijnkoelkast is een populaire optie onder mensen die graag een wijnklimaatkast willen, maar slechts een beperkt vloeroppervlakte in hun keuken hebben. Er hoeft bijvoorbeeld slechts 1 keukenkastje opgeofferd te worden om uw wijn voortaan in een perfect geconditioneerde wijnkast te bewaren.

  Plaatsing van een inbouw wijnkast
  Alle wijnklimaatkasten op deze pagina kunnen worden ingebouwd in uw keuken of meubel. Wij hanteren standaard maten die normaal zijn in de keukenbranche. Let u er echter wel op dat de modellen worden geplaatst op de manier die de fabrikant voorschrijft. Per model wijnkast worden duidelijke instructies meegegeven over de nodige afmetingen en de manier van ventileren.

  Meer achtergrondinformatie? Bekijk onze keuzehulppagina voor wijnkoelkasten waarop u meer technische en achtergrondinformatie vindt over wijnkoelkasten.