Wijnklimaatkast Inbouw

Een wijnklimaatkast inbouw kan eenvoudig in uw keuken of meubel geïntegreerd worden, zonder dat deze extra plek inneemt. Kies hieronder direct een inbouw wijnklimaatkast die geschikt is voor uw type inbouw.

Keuzehulp

Helpen bij uw keuze

Blogs

Wijn & bewaarkasten

toon de blokken hulp

Prijs

Product keukenmaat

Diepte

Breedte

Hoogte

Plaatsing

Aantal flessen

Draairichting deur

Energielabel

Geluidsniveau

Type koeling

Opties -

Aantal zones

Verwarming

Wijnklimaatkast inbouw van Smaak van de Wereld

Een wijnklimaatkast inbouw maakt uw keuken compleet. Smaak van de Wereld voert 3 types wijnklimaatkasten voor inbouw:

  1. Onderbouw wijnklimaatkast van 60 cm breed. Deze is geschikt voor onder uw aanrecht in plaats van een standaard 60 cm keukenkast.
  2. Inbouw wijnklimaatkast voor een 45 cm nis. Deze past in een standaard nis van 45 cm hoog en 56 cm breed.
  3. Inbouw wijnklimaatkast die in een mooi bouwkundig object naast uw keuken ingebouwd kan worden.

Uiteraard zijn al deze inbouw wijnbewaarkasten voorzien van de nieuwste technologie en worden uw wijnen op de ingestelde temperatuur trillingsvrij bewaard.

Waarom kiezen voor een wijnklimaatkast inbouw?

Een inbouw wijnklimaatkast heeft een groot voordeel ten opzichte van een vrijstaande wijnklimaatkast: ruimtebesparing. Een wijnklimaatkast inbouw kan eenvoudig in uw keuken geïntegreerd worden, zonder dat deze extra plek inneemt.

Voor wie is een inbouw wijnklimaatkast?

Een inbouw wijnkoelkast is een populaire optie onder mensen die graag een wijnklimaatkast willen, maar slechts een beperkt vloeroppervlakte in hun keuken hebben. Er hoeft bijvoorbeeld slechts een keukenkastje opgeofferd te worden om uw wijn voortaan in een perfect geconditioneerde wijnkast te bewaren.

Plaatsing van een inbouw wijnkast

Alle wijnklimaatkasten op deze pagina kunnen worden ingebouwd in uw keuken of meubel. Wij hanteren standaard maten die normaal zijn in de keukenbranche. Let u er echter wel op dat de modellen worden geplaatst op de manier die de fabrikant voorschrijft. Per model inbouw wijnkast worden duidelijke instructies meegegeven over de nodige afmetingen en de manier van ventileren.

Wijnklimaatkast inbouw: de verschillende wijnkasten

Wine Klima S24 inbouw wijnklimaatkast

De Wine Klima S24 inbouw wijnkast is een 45cm nis model. Deze kan eenvoudig in een bestaand keukenkastje gemonteerd worden. Met zijn standaard hoogte van 45cm en breedte van 55,cm zult u geen probleem ondervinden. De deur van dit model is wat breder waardoor de rand van de deur mooi aansluit bij uw keukenkastjes. Warmteafvoer vindt plaats via de achterzijde van deze inbouw wijnklimaatkast. Het is daardoor nodig geen achterwand in uw keukenmeubel te plaatsen of ventilatie via de achterzijde te voorzien.

Wine Klima D46 inbouw wijnklimaatkast

De Wine Klima D46 inbouw wijnkast modellen zijn echter ‘onderbouw’. Deze passen in de standaard maten van een keukenkastje. Net als uw vaatwasser! De modellen ventileren de warme lucht via de plint aan de voorzijde van deze inbouw wijnklimaatkast. Hij mag daarom strak ingebouwd worden.

Wine Klima D116 inbouw wijnklimaatkast

De Wine Klima D116 inbouw wijnkast tenslotte kan mooi in een bouwkundig object worden verwerkt. Ook deze ventileert via de plint aan de voorkant waardoor hij strak ingebouwd kan worden.

Wijnklimaatkast inbouw kopen? Wij helpen u graag verder

Heeft u nog vragen wat betreft onze inbouw wijnklimaatkasten of kunnen wij u ergens anders bij helpen? Onze inbouw wijnklimaatkast specialisten zitten voor u klaar om u te helpen bij de aankoop van een wijnklimaatkast. Twijfel daarom niet om bij vragen contact met ons op te nemen.

Inbouw wijnklimaatkast keuzehulp

Liever meer achtergrondinformatie over wijnklimaatkasten? Bekijk onze keuzehulppagina voor wijnkoelkasten waarop u meer technische en achtergrondinformatie vindt over wijnkoelkasten.