Wijnklimaatkast Vrijstaand

Dit is een stukje tekst ter beschrijving van de vrijstaande categorie

Keuzehulp

Helpen bij uw keuze

Blogs

Wijn & bewaarkasten

toon de blokken hulp

Prijs

Diepte

Breedte

Hoogte

Aantal flessen

Draairichting deur

Type koeling

Opties -

Aantal zones

Verwarming

Waarom kiezen voor een wijnklimaatkast vrijstaand?

Met een vrijstaande wijnklimaatkast kunt u veel verschillende kanten op. Waar u met een inbouw wijnklimaatkast gebonden bent aan een bepaalde ruimte in uw keukenblok of kast, is een vrijstaande wijnklimaatkast verkrijgbaar in veel verschillende maten.

Een wijnklimaatkast vrijstaand trekt het oog en is daarmee niet alleen een nuttige, maar ook stijlvolle toevoeging aan uw vertrek.

Plaatsing van een wijnkoelkast vrijstaand

Alle wijnkoelkasten op deze pagina kunnen vrijstaand geplaatst worden. Voor alle modellen geld dat er een mogelijkheid moet zijn om wat warme lucht te ventileren.

De vrijstaande wijnklimaatkasten die ook geschikt zijn voor inbouw hebben een actieve manier van ventileren. Deze vindt plaats via een plint aan de voorkant van de kast. De kast mag daarom naast vrijstaand ook strak ingebouwd worden. Zolang de kast maar kan ventileren!

De overige wijnklimaatkasten hebben een passieve ventilatie en geven hun warmte af via de metalen behuizing. Deze modellen mogen daardoor wél met de achterkant tegen een muur aangezet worden maar moeten aan minimaal 2 zijdes minimaal 5cm vrije ruimte hebben.

Type koeling van wijnklimaatkast vrijstaand
Al onze wijnkoelkasten compressorkoeling. Dit type koeling is efficiënt en energiezuinig. Wel dienen deze na transport en installatie wel minimaal een dagdeel te rusten.

Variabele temperatuurregeling
De wijnklimaatkasten op deze pagina kunnen allemaal ingesteld worden tussen de 5-18/20 graden Celsius (kijk even bij de wijnkast modellen voor de specificatie per kast).