Wijnbewaarkasten

Een wijnbewaarkast, ook wel wijnklimaatkast of wijnkoelkast genoemd, is zeer geschikt voor de echte wijnliefhebber. Met een wijnbewaarkast zorg je dat je wijn altijd perfect op tempratuur blijft, je wijn langere tijd kan bewaren en je de wijn ten alle tijd op serveertempratuur kan brengen. Bekijk hieronder onze wijnbewaarkasten.

Keuzehulp

Helpen bij uw keuze

Blogs

Wijn & bewaarkasten

toon de blokken hulp

Prijs

Diepte

Breedte

Hoogte

Plaatsing

Aantal flessen

Draairichting deur

Type koeling

Opties -

Aantal zones

Verwarming

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wijnbewaarkast kopen? Wijnbewaarkasten van Wine Klima

De wijnbewaarkasten van Smaak van de Wereld zijn van het merk Wine Klima. Een Nederlandse specialist in het maken van wijnbewaarkasten. Wine Klima onderscheidt zich door voordelige prijzen, directe en snelle levering en een sublieme service.

Onze wijnbewaarkasten zijn geschikt voor zowel particulier als voor bedrijven. Denk aan restaurants, hotels, cafés en wijnspeciaalzaken.

Verschillende tempratuurzones in een wijnbewaarkast

Binnen ons assortiment hebben we veel verschillende soorten en maten wijnbewaarkasten. Belangrijk om te weten is dat er wijnbewaarkasten zijn met een enkele zone en wijnbewaarkasten met twee zones. Iedere wijnliefhebber weet dat de ideale serveertempratuur van witte en rode wijn niet hetzelfde zijn. Juist daarom is een een wijnbewaarkast met 2 zones ideaal voor het bewaren van zowel witte als rode wijn onder de juiste tempraturen. Ben je liefhebber van vooral witte wijn of juist rode wijn? Dan is een wijnbewaarkast met 1 zone erg geschikt.

Aantal flessen in een wijnbewaarkast

De grootte van een wijnbewaarkast heeft invloed op het aantal wijnflessen dat je kwijt kan in een wijnbewaarkast. Bij het filteren op aantal flessen gaan wij uit van een standaard maatje bordeaux-fles en het optimaal neerleggen van de wijnfles in de wijnbewaarkast.

Binnen ons assortiment hebben we veel verschillende maten wijnbewaarkasten. Via ons filtermenu is het makkelijk filteren op de verschillende maten.

Wijnbewaarkast kopen? Wij helpen je graag verder!

Wij hopen je genoeg informatie te hebben gegeven over onze verschillende wijnbewaarkasten. Liever nog wat meer informatie ontvangen? We helpen je graag verder met passend advies. Neem voor vragen of meer informatie daarom vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij helpen je graag verder bij het aanschaffen van een geschikte wijnbewaarkast!